Start-up virksomhed vil erstatte den personlige revisor

Mange privatpersoner og virksomheder har i dag brug for en revisor til stort og småt. For de private er det ofte i forbindelse med forældrekøb, udlejning af sommerhus eller lejlighed, at der kræves ekstra indberetninger til SKAT. For virksomhederne er der mange og meget komplicerede regler i opstilling og indberetning af årsrapporten.

Stifter af Digital Revisor, Niels Dahl har en drøm om at sætte både de private og virksomhederne i stand til at kunne betjene sig selv – på trods af de mange regler og udfordringer. Niels vil skabe et system, hvor revisors arbejde erstattes af et digitalt system, hvor brugeren kan betjene sig selv gennem 5 steps og på få minutter få de beregnede tal til rådighed.

På Digital Revisor er det computeren, der gør arbejdet – ikke en personlig revisor. Digital Revisor koder simpelthen ”revisors tankeproces”, hvilket er en nyskabelse. Altså et system hvor de tal, der skal indberettes til SKAT og andre offentlige myndigheder, bliver tilgængelige for brugeren uden brug af den personlige revisor. Det falder ind i trenden i vores digitale samfund, hvor banker og offentlige institutioner som SKAT, kommuner, sundhedsvæsen benytter sig af digital kommunikation med private og virksomheder.

Drømmen er allerede ved at blive til virkelighed
Niels Dahl, CEO i Digital Revisor, har allerede fået den første omgang funding til missionen om at sætte strøm til den traditionelle revisors arbejdsprocesser, så første produkt er godt på vej. Niels har samlet et team, hvor alle brænder for at skabe et system, der giver private samt små og mellemstore virksomheder et værktøj, der ikke bare gør arbejdet 10% nemmere, men også 10 gange nemmere. At det også bliver betydeligt billigere, er en gevinst, de fleste vil tage imod med glæde.

Vi er på vej til at sige:
Du behøver ikke længere en revisor.
Nu kan du sagtens selv – hurtigt og enkelt med vores nye portal!

Mere info: om Digital Revisor, se www.digitalrevisor.nu

Dato:
16. november 2016

Del dette