3 HUSE, +200 VIRKSOMHEDER, 1700 MEDARBEJDERE

Her på siden kan du gå på opdagelse og finde mere information om alle virksomhederne på tværs af INCUBA StartupLab og vores tre huse.

Virksomheder i INCUBA StartupLab

Alle Skejby Katrinebjerg Navitas
Eachthing

Eachthing

StartupLab
Eachthing laver smarte værktøjer til bevidste forbrugere, og hjælper producenter med fremtidens bæredygtige produkter.

sven|eachthing.com https://www.eachthing.com/
Generation Global

Generation Global

StartupLab
Generation Global is a full-service international business development consultancy for design and architecture firms. With services ranging from contract negotiation and architectural fees development to broader business development, marketing, and communications strategies; Generation Global helps ...

50236441 Alexander.Baird|genglobal.eu www.genglobal.eu
Kanpla

Kanpla

StartupLab
Kanpla er en onlineplatform, der giver forældre og elever mulighed for at forudbestille mad til deres børn i deres lokale kantine.

93920412 pb|kanpla.dk https://www.kanpla.dk/
Livsglæder.nu

Livsglæder.nu

StartupLab
Livsglæder vil give flere mennesker adgang til den type meningsfulde oplevelser. Kort fortalt er vi en digital platform, der forbinder mennesker, meningsfulde oplevelser og den service, som kan være nødvendig for at få de meningsfulde oplevelser.

61104555 thomas.hammer-jakobsen|livsglaeder.nu https://livsglaeder.nu/
Locked

Locked

StartupLab
Locked skaber Escape Rooms der kan sammenlignes med en biografoplevelse – men i stedet for at sætte dig tilbage i stolen, deltager du og dit hold selv aktivt. I skal løse opgaver og udfordringer for til sidst at kunne slippe ud af rummet.

71995365 kontakt|locked.dk www.locked.dk
Mercura ApS

Mercura ApS

StartupLab
Mercura vækster SMV’er gennem software. Uanset om du er interesseret i automatiseringsløsninger, produktkonfiguratorer, tilbudssystemer, webshops eller API-integrationer, så har Mercura løsningen til dig.

20771296 mj|mercura.dk mercura.dk
ParkShare

ParkShare

StartupLab
Med ParkShare kan du booke en parkeringplads på forhånd og køre direkte hen til din plads. om parkeringsplads ejer kan du selv vælge præcis hvilke dage og tidspunkter din parkeringsplads skal være åben for udlejning til andre ParkShare brugere. Med ParkShare er der ikke længere grund til at skulle s...

42729988 info|parkshare.dk https://www.parkshare.dk/
Proparent

Proparent

StartupLab
Proparent arbejder på at gøre hverdagen med de mindste nemmere. Vi re-tænker klassiske babyprodukter, og skaber sammen med brugerne tidsvarende produkter i et nordisk stilunivers. Fokus er på brugervenlighed, innovation, design og kvalitet.

51886802 info|proparent.dk www.proparent.dk
Unihelper

Unihelper

StartupLab
UniHelper er en service til videregående uddannelser, der via en algoritme danner studiegrupper til de studerende. Dette er gjort med det formål at reducere ensomhed og frafald på landets uddannelser.

23676985 jacob|unihelper.dk Unihelper.dk
Whistleblower

Whistleblower

StartupLab
Whistleblower Software er en legal tech virksomhed, der tilbyder en sikker indberetningskanal til virksomheder, som skal implementere en whistleblower ordning. Vi arbejder tæt sammen med danske og udenlandske rådgivningshuse om at implementere whistleblower løsninger mest succesfuldt.

71996383 contact|whistleblowersoftware.com whistleblowersoftware.com

Virksomheder i INCUBA

Alle Skejby Katrinebjerg Navitas
&friends

&friends

Navitas
Hos & friends hjælper vi dig, både med at finde de bedst kvalificerede kandidater til dine ledige stillinger og med at udvikle og optimere din forretning. Vi finder topkvalificerede kandidater til ledige stillinger hos vore kunder.

87321600 friends|friends.dk friends.dk
.legal

.legal

Navitas
.legal tilbyder digitale løsninger til dit juridiske arbejde. Vores værktøjer og tjenester kombinerer teknologiske muligheder med konkret juridisk viden. På den måde får du både en kvalitetssikring af dit arbejde, samtidig med at du får frigivet resurser, fordi du kan arbejde mere automatiseret.

32116660 hello|dotlegal.dk www.dotlegal.dk
2BM

2BM

Katrinebjerg
2BM er et af de førende nordiske konsulent- og softwarevirksomheder inden for områderne mobile løsninger og SAP HCM. 2BM tilbyder bl.a. løsninger inden for: Talent management, organisationsstyring, projektledelse, tid & løn etc.

24290607 kpo|2bm.com www.2bm.com
2people

2people

Katrinebjerg
2people er en effektiv og enkel HR-cloudløsning, der understøtter hele medarbejdercyklussen fra rekruttering og onboarding til medarbejderudvikling, kompetencestyring, intern kommunikation og offboading.

29899017 ole.n.j.jensen|gmail.com 2people.com
3PART A/S

3PART A/S

Navitas
3PART udvikler produkt- og servicetilbud på tværs af en række brancher med særlig ekspertise inden for health care, clean tech og den offentlige sektor. Virksomhedens tilgang til innovation er en hybrid af kundeindsigt, design og forretningsstrategi.

22131343 simon|3part.com www.3PART.DK
Accelerace

Accelerace

Katrinebjerg
Accelerace er et dansk acceleratorprogram for de mest lovende iværksættere. Over et 5-måneders forløb rådgiver Accelerace virksomheder til vækst gennem hjælp fra konsulenter, camps og netværk. Siden 2008 har Accelerace spottet & trænet mere end 265 startups, hvor 88 % stadig er på markedet i dag.

25458430 csk|accelerace.dk www.accelerace.dk
Advantis ApS

Advantis ApS

Navitas
Advantis er en ingeniør- og udviklingsvirksomhed. Vi leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger. DESIGN, ENGINEERING & SOLUTIONS.

25297586 kdj|advantis.dk www.advantis.dk
AMI Global

AMI Global

Navitas
AMI Global is the trusted expert in Internet of Things (IoT) for condition monitoring of industrial equipment.

20200092 HLaursen|amiglobal.com www.amiglobal.com
Animoni

Animoni

Katrinebjerg
Animoni develops camera systems and vision technology for livestock farmers - systems that help the farmer keep track of animal growth, health + well-being in the ever growing farms. Our expertise: camera technology + algorithms for automatic analysis of animal behaviour and health from image data.

60636655 pah|animoni.dk www.animoni.dk
Arcedi Biotech ApS

Arcedi Biotech ApS

Skejby
ARCEDI er en dansk Biotech virksomhed, udvikler teknologier og metoder til påvisning og diagnosticering af sjældne kræftceller, samt metoder som skal erstatte moderkagebiopsier med blodprøver.

29641545 ps|arcedi.dk www.arcedi.com
Aros Cloud

Aros Cloud

Katrinebjerg
Aros Cloud er et software og konsulent hus der hjælper Education, Public og Business med at optimere og automatisere. Vi er Microsoft partner og er fokuseret på cloud løsninger.

42407787 info|aroscloud.dk www.aroscloud.dk
Arosii Information Systems A/S

Arosii Information Systems A/S

Katrinebjerg
Arosii er et it-udviklingshus, der løser opgaver for danske og udenlandske virksomheder inden for områderne cleantech og sundheds-it. Spidskompetencerne omfatter bl.a.: Systemudvikling, systemintegration, dataopsamling samt præsentation af data.

70273010 leth|arosii.dk www.arosii.dk
Atlytix - Little Beacon

Atlytix - Little Beacon

Navitas
Vi hjælper virksomheder med at digitalisere arbejdsprocesser. Vi laver Business apps til styring af bl.a. Lager, Salg, Produktion og vi er eksperter i at skabe indsigt og overblik over alle virksomhedens data via en moderne Business Intelligence dataplatform.

50111188 rd|atlytix.dk Atlytix.dk
Bankdata

Bankdata

Katrinebjerg
Bankdata er en af Danmarks største finansielle it-virksomheder med mere end 750 medarbejdere fordelt på lokationer i Fredericia, Silkeborg, Århus og Indien. Bankdata leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Iblandt vores kunder er nogle er landets største banker såsom Jyske Bank og S...

79242233 HR|Bankdata.dk www.bankdata.dk
Billetten

Billetten

Katrinebjerg
Billetten A/S blev oprettet i 2005 ud fra ønsket om at samle kulturudbuddet i Danmark. Vi er udbydere af Danmarks andet største billetsystem og markedsleder indenfor teaterbranchen. Vi har i alt tre afdelinger, der ligger i Aarhus, Kolding og KBH.

87345621 soren|billetten.dk billetten.dk
BiomCare

BiomCare

Navitas
The human microbiota play an essential role for our health. Therefore, BiomCare work to promote research and clinical application involving the microbiota, by providing biobanking facilities and statistical services.

31572081 info|biomcare.com biomcare.com
BioNordika Denmark A/S

BioNordika Denmark A/S

Skejby
BioNordica er nordens største distributør af life science produkter til forskningsindustrien. BioNordica repræsenterer et antal af verdens førende producenter inden for bl.a. Celle- og Molekylærbiologi, Instrument & Plast mm.

39562000 info|bionordika.dk www.bionordika.dk
BioXpedia

BioXpedia

Skejby
BioXpedia A/S is a contract research laboratory focusing on delivering high quality cost effective Targeted Biomarker Screening to pre-clinical and clinical researchers.

28192682 mkruhoffer|BioXpedia.com http://bioxpedia.com/
BoostPLM

BoostPLM

Katrinebjerg
BoostPLM is dedicated to support industrial and technology companies on Product Life-cycle Management (PLM) across engineering and operations. We do nothing else!

22235655 Erik.Lober|BoostPLM.com http://boostplm.com/
Breakawai

Breakawai

Navitas
Med afsæt i 12 års forskning hjælper Breakawai deres kunder med at skabe effektive forandringer baseret på process mining.

lb|breakawai.com https://breakawai.com/
BSB Europe

BSB Europe

Navitas


lsn|broadeu.fr https://www.broadeu.com/en
Buhl Mediation ApS

Buhl Mediation ApS

Navitas
Buhl Mediation løser konflikter i bestyrelser, blandt ejerledere og for byggeriets parter. Mediation er en forhandlingsmetode, man kan vælge som alternativ til juridisk rådgivning og retssager. Buhl Mediation har eksisteret siden 2014 og ejes af mediator Anne Buhl.

71704445 anne|buhlmediation.com https://www.buhlmediation.com
Burkert Danmark A/S

Burkert Danmark A/S

Navitas
Vi leverer magnet-, proces- og reguleringsventiler samt ventiler til opgaver med analyse og pneumatik. Vores produktprogram omfatter også feltbussystemer, sensorer og transmittere til måling og regulering af flow, niveau, tryk, temperatur, pH/ORP og ledningsevne, samt system løsninger.

31661078 henrik.ziegler|burkert.com www.burkert.dk
C A Commodities

C A Commodities

Navitas
We are a newly established energy trading firm located in Aarhus, Denmark. Our vision is to create a greener and better world. By participating in european energy markets we assist in the transition to a greener energy future in europe. Our strategy is to commit to a datadriven approach with as...

30534896 ask|cacommodities.dk https://cacommodities.dk/
Cand

Cand

Navitas
Cand tilbyder studerendes kompetencer til små- og mellemstore virksomheder på konsulentbasis. Vi rekruterer passionerede, intelligente og kreative studerende på sidste del af studiet. Cand kan derved tilbyde efterspurgte kompetencer til en overkommelig pris.

28766181 casper|cand.dk cand.dk
CAPNOVA

CAPNOVA

Katrinebjerg
CAPNOVA A/S er et investerings- og udviklingsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder. Vi kan investere op til 6 millioner kroner i et selskab.

87345890 mail|capnova.dk www.capnova.dk
Celis Consult

Celis Consult

Navitas
Celis Consult tilbyder rådgivning inden for alle tænkelige aspekter af trafikale sammenhænge – fra overordnet trafikplanlægning og borgerinddragelse til skitseprojektering og trafiksikkerhedsrevision.

27578816 pablo|celis.dk celis.dk
Central Denmark EU Office

Central Denmark EU Office

Navitas
Central Denmark EU Office, eller CDEU, er hele Midtjyllands kontor i EU. Kontoret er ejet af Region Midtjylland, de 19 kommuner i regionen, Aarhus Universitet samt VIA University College.

22836643 tsh|CentralDenmark.eu centraldenmark.eu/
Cercare Medical

Cercare Medical

Navitas
Analysis and design of multicenter clinical trials based on MR and CT imaging. Advanced image analysis. Construction and management of large databases of imaging modalities and clinical records. Tracer kinetic modeling in DSC- and DCE-MRI. Technology development.

24242445 info|cercare-medical.com cercare-medical.com
Chainalysis

Chainalysis

Katrinebjerg
Chainalysis builds trust in blockchains between people, businesses and governments. Our Blockchain Intelligence Platform powers our compliance and investigation software for the world’s top institutions.

aarhus|chainalysis.com chainalysis.com
Circle Consult

Circle Consult

Navitas
Fra idé til produkt - Effektiv udvikling af elektronik og software Circle Consult er et udviklingshus, der tilbyder at implementere dine idéer – hurtigt og effektivt! HW design, PCB layout, software og HDL, mekanisk design, EMC- og miljø-test – og ikke mindst styring af projektet.

25328285 lr|circleconsult.dk www.circleconsult.dk
Claviate

Claviate

Navitas
Claviate works towards a more sustainable future by using data to identify optimization potential in the production of wind turbines.

28459886 kasper|claviate.com claviate.com
CLEAN

CLEAN

Navitas
CLEAN er Danmarks førende grønne klyngeorganisation med mere end 170 medlemmer fra hele cleantech sektoren. Vi er en politisk og teknologisk neutral platform, hvor danske og udenlandske virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører udveksler viden og indgår nye samarbejder.

29730187 lau|cleancluster.dk www.cleancluster.dk
Colo

Colo

Navitas
Hos COLO arbejder vi med mennesker og skaber målbare resultater.

42430080 velkommen|colo.dk www.colo.dk
Concordium Denmark

Concordium Denmark

Katrinebjerg
A new smart-contract-enabled blockchain designed from the ground up to be fast, flexible, business friendly and easy to use. Ensures full transaction accountability while preserving privacy with an all-new protocol-level KYC/AML/ID framework.

21193553 mt|concordium.com www.concordium.com
Connect Denmark

Connect Denmark

Navitas
Vi tilbyder sparring til iværksættere samt små og mellemstore virksomheder, der vil skabe vækst og som har potentialet. Intet andet sted kan du få så kvalificeret sparring fra ledere og specialister, der med deres erfaring kan hjælpe dig videre. Frivilligt og uden omkostninger for dig.

61306139 sos|connectdenmark.com connectdenmark.com
Consibio

Consibio

Navitas
We develop the Industrial IoT platform Monesco (Monitor, Estimate, Control). It is the most user-friendly plug-and-play system for monitoring data and controlling any process environment.

20687189 sjk|consibio.com consibio.com
CUEX

CUEX

Katrinebjerg
Vi kortlægger de samlede kontaktpunkter og kundeoplevelser på jeres kunders rejse med jeres virksomhed - både før, under og efter, de køber en vare eller service (Customer Journey Mapping). Formålet er at at designe rejsen, så den bliver så simpel, nem og værdfuld som overhovedet muligt.

20615150 susan|cuex.dk cuex.dk
CURA revision

CURA revision

Navitas
Hos CURA revision kan vi hjælpe dig med en masse ting, der gør det lettere for dig at drive din virksomhed.

22629270 lene|curarevision.dk www.curarevision.dk
Danish Life Science Cluster

Danish Life Science Cluster

Skejby
Danish Life Science Cluster er en dansk national klynge, der bygger bro, driver innovation og skaber netværk mellem virksomheder, videnmiljøer og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi.

24495036 lkb|danishlifesciencecluster.dk www.danishlifesciencecluster.dk
Dansk Center for Organdonation

Dansk Center for Organdonation

Skejby
Dansk Center for Organdonation arbejder med den sundhedsfaglige indsats for organdonation fra afdøde. Centret samarbejder med landets hospitaler og intensivafdelinger om at sikre en optimal anvendelse af donorpotentialet

78450950 skejby.dco|rm.dk www.organdonation.dk
Dansk Erhvervsfremme

Dansk Erhvervsfremme

Navitas
Dansk Erhvervsfremme er en landsdækkende, politisk uafhængig netværks- og medlemsorganisation for lokale erhvervsfremmeaktører.

27614941 jr|danskerhvervsfremme.dk danskerhvervsfremme.dk
Den Midtjyske Iværksætterfond

Den Midtjyske Iværksætterfond

Katrinebjerg
Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi primært i den midtjyske region. Fonden – som består af Socialfondsmidler fra EU - administreres af Nupark i Holstebro og investerer altid sammen med andre.

mif|nupark.dk www.nupark.dk
Dentalhuset

Dentalhuset

Navitas
Dentalhuset er et innovativt, moderne og internationalt dental laboratorium, som har focus på den digitale scannings teknologi inden for Dental branchen. Dentalhuset udvikler desuden et helt unikt online bestillingssystem for tandlæger.

20167374 lp|dentalhuset.dk www.dentalhuset.dk
Denzai

Denzai

Navitas
Denzai is one of the largest heavy lifting, transportation and engineering companies in Japan. We offer Social Infrastructure Construction Projects such as Dam Construction works, Bridge Construction works and Wind Farm Construction.

36996837 t-peake|denzai-eng.com denzai-j.com/index_en.php
DigitalLead

DigitalLead

Katrinebjerg
DigitalLead udgør en unik platform for innovationskraft og produktivitetsvækst i det danske IKT-miljø. Vi arbejder for at understøtte innovation, vækst og udnyttelse af teknologiens muligheder med det formål at styrke digitaliseringen af Danmark og medvirke til opfyldelse af FN’s verdensmål.

22764421 info|digitallead.dk www.digitallead.dk
Dissing Company

Dissing Company

Navitas
Dissing Company arbejder med udvikling i flere grene. Vi beskæftiger os med ejendoms- og projektudvikling, ofte i tæt samarbejde med dygtige samarbejdspartnere. Og så hjælper og investerer vi i innovative virksomheder med et spændende udviklingspotentiale.

23461090 mads|dissingcompany.dk dissingcompany.dk
DitaExchange

DitaExchange

Katrinebjerg
DITA Exchange er en uafhængig softwarevirksomhed og Microsoft partner, der har fokus på at skabe collaborative løsninger inden for teknisk og ikke-teknisk dokumentation.

steffen.frederiksen|ditaexchange.com
Draupnir Bio

Draupnir Bio

Skejby
Draupnir Bio is a Danish biotech company in the cardiovascular space, spun out from Aarhus University.

51892977 info|draupnir.bio draupnir.bio
Dynamics Property

Dynamics Property

Katrinebjerg
Vi ønsker at være en aktiv og faglig kompetent partner i at udvikle vores kunders forretning med afsæt i at levere næste generation af ejendomsadministrationssystemer bygget i Microsoft Dynamics NAV.

22900898 per|dynamicsproperty.dk Dynamicsproperty.dk
Eficode A/S

Eficode A/S

Katrinebjerg
Eficode is specialized in helping to assess, plan, implement, improve and develop an infrastructure and process that will assure that quality is built into the product as part of the development processes rather than glued on afterwards. We refer to this discipline as continuous delivery.

24625447 mads.baggesen|eficode.com eficode.com
EKF

EKF

Katrinebjerg
EKF er Danmarks eksportkredit. Vi hjælper danske virksomheder med at gøre det muligt og attraktivt for andre at købe varer fra Danmark. Vi hjælper med at skaffe finansiering, og ved at forsikre virksomheder og banker mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande.

35462600 ekf|ekf.dk www.ekf.dk
Elo Digital Noric

Elo Digital Noric

Katrinebjerg
ELO Digital Office er en af verdens førende udviklere af dokumentstyring, sags- og informationsstyring og Enterprise Content Management systemer.

loc|elonordic.com
Energy Cluster Denmark

Energy Cluster Denmark

Navitas
Energy Cluster Denmark er Danmarks klyngeorganisation for hele energisektoren. Vi ser vind, gas, fjernvarme, el og transport som hinandens fælles, understøttende forudsætninger i fremtidens energisystem, og derfor arbejder vi for synergien og den teknologiske udvikling på tværs af energiområderne.

info|energycluster.dk Energycluster.dk
Ento Labs

Ento Labs

Navitas
Ento Labs builds artificial intelligence software to fight climate change. The Ento AI helps organisations lower energy consumption and emissions by monitoring organisational and environmental data, analysing consumption patterns, and recommending optimal actions.

26145676 contact|entolabs.co ento.ai
Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland

Katrinebjerg
Erhvervshus Midtjylland hjælper iværksættere og virksomheder med forretningsudvikling. Vi tilbyder virksomheder vejledning, netværk og viden inden for områder som markedsføring, eksport, kapitalrejsning, strategi med mere. Erhvervshus Midtjylland er et af Danmarks seks regionale erhvervshuse.

70 22 00 76 info|erhvervshusmidtjylland.dk www.erhvervshusmidtjylland.dk
Evnia

Evnia

Navitas
Evnia offers full value chain services in R&D/Regulatory/Compliance and Management services for Pharma, Biotech and Medical Device companies. The main goal of the company is to create and support innovation that can help patients worldwide, in short, innovation with a goal.

53827052 ev|evnia.dk https://www.evnia.dk/
Exfluency GmbH

Exfluency GmbH

Navitas
Exfluency is a marketplace for multilingual communication. By building a community of Subject Matter Experts and providing a platform where AI and NMT is supporting the creation of localized content, Exfluency offers a unique model for fast, high-quality content creation in any language.

40625770 robert.etches|exfluency.com Exfluency.com
Falcon Fondsmæglerselskab

Falcon Fondsmæglerselskab

Navitas
Dansk investeringsselskab med unik investeringsmodel. Både individuel og fælles formueforvaltning tilbydes på "no cure, no pay" basis.

71992880 info|falconinvest.dk www.falconinvest.dk
FAMSUN DENMARK RESEARCH & DEVELOPMENT CENTER ApS

FAMSUN DENMARK RESEARCH & DEVELOPMENT CENTER ApS

Katrinebjerg
Famsun Denmark udvikler intelligente software-automatiseringssystemer bl.a. ved anvendelse af big data og data-analyse. Vi arbejder hovedsageligt med fabrikker, der producerer foder til kyllinger, svin, fisk og kæledyr. Vi er en del af Famsun Group med hovedkvarter i Kina.

kjm|famsun.dk
Fastrup Software ApS

Fastrup Software ApS

Katrinebjerg
Fastrup Software er specialiseret inden for produktudvikling på Microsoft SharePoint platformen. Produkterne, som optimerer dokumenthåndtering og statistik i SharePoint, udvikles i samarbejde med kunder og sælges senere som færdige løsninger online.

87345539 lars|fastrup.dk www.fastrup.dk
Finnstoy.dk ApS

Finnstoy.dk ApS

Navitas
Finn Støy, Business Development arbejder med forretningsudvikling for it-baserede virksomheder. Spidskompetencerne ligger inden for udarbejdelse af forretningsplaner, forretningsmodeller, go-to-market strategier samt styring af salgs og markedsføringsaktiviteter.

25460072 fs|finnstoy.dk www.finnstoy.dk
Flexys

Flexys

Navitas
Flexys Design er en dynamisk virksomhed, der tilbyder byrumsinventar til det offentlige rum, herunder til parker og anlæg, gader og pladser.

70272929 mail|flexys.dk http://flexysdesign.dk/
fotografhuset

fotografhuset

Navitas
Fotografhuset arbejder med at levendegøre og visualisere virkelighedens historier. Hos os bestiller du ikke blot et foto, men får en professionel sparringspartner, som er med fra ideérne opstår og til de realiseres.

26184272 Info|fotografhuset.dk www.fotografhuset.dk
Frontread

Frontread

Katrinebjerg
FrontRead leverer målrettede kurser, der træner både de fysiske forudsætninger for at øge læsehastigheden og formidler læring om læsestrategier og effektiv informationsbehandling i dagligdagen.

26821500 info|frontread.dk www.frontread.dk
Gade Consult

Gade Consult

Navitas
”Det gode onlinemøde. Gade Consult hjælper store og små virksomheder med strategi, udvikling af koncepter, samt træning af ledere og medarbejdere – alt sammen online på den platform som passer dig.”

61706340 info|gadeconsult.dk gadeconsult.dk
GameScorekeeper

GameScorekeeper

Navitas
GameScorekeeper is a fully-automated eSports Tracker providing gamers and eSports fans with live results and stats from professional eSports matches and casual gaming sessions alike.

42702050 felix|gamescorekeeper.com gamescorekeeper.com/
Gartner Danmark

Gartner Danmark

Katrinebjerg
Gartner is a leading research and advisory company. We’ve expanded well beyond our flagship technology research to provide senior leaders across the enterprise with the indispensable business insights, advice and tools they need to achieve their mission-critical priorities and build the organization...

rikke.jensby|gartner.com https://www.gartner.com/en
Genau and More ApS

Genau and More ApS

Katrinebjerg
Genau and More er specialister i at rådgive virksomheder inden for farmaceut- og life science branchen. Vi tilbyder services såsom: projekt management, analyse, change management og validering.

70279268 hjo|genauandmore.com www.genauandmore.com
GLFR by Ingenium Golf

GLFR by Ingenium Golf

Katrinebjerg
GLFR ["golfer"] is building the world’s greatest eco-system for golf courses and players. We provide a SaaS platform for golf courses all over Europe and a course guide app for 100.000+ golfers using the GLFR app on 1000s of courses.

40165144 hhj|glfr.com www.GLFR.com
Glovac ApS

Glovac ApS

Skejby
Glovac er et dansk udviklingsselskab, der frembringer intelligente handskesystemer til BtB, traditionelle industrivirksomheder og virksomheder, der leverer ?varer og serviceydelser.

20203325 jev|glovac.dk www.glovac.dk
Go Go Garden

Go Go Garden

Navitas


53834455 emilrais|outlook.com
GPA Flowsystem AS

GPA Flowsystem AS

Navitas
GPA er markedsledende inden for flowteknik i segmenterne Industri og Building Service, på det Skandinaviske marked. Vi er en vidensbaseret virksomhed med udvalgte kvalitetsprodukter og systemløsninger som sikrer vores kunder en korrekt og holdbar installation.

21433552 info|gpa.dk www.gpa.dk
GreenLab

GreenLab

Navitas
GreenLab er en unik grøn erhvervspark og intelligent energi platform. Vores mål er at transformere den måde vi producerer, lagrer og forbruger vedvarende energi.

51910550 sabk|greenlab.dk greenlab.dk
Greenwise Invest ApS

Greenwise Invest ApS

Navitas


20893930 mikkel|greenwiseinvest.dk https://www.greenwiseinvest.dk/
Hejm Vilsgaard Advokater

Hejm Vilsgaard Advokater

Katrinebjerg
Hejm Vilsgaard Advokater er en specialiseret advokatvirksomhed, der leverer juridisk rådgivning til iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt offentlige myndigheder inden for bl.a. generel erhvervsret, byggeriets retsregler og iværksætteri.

79301710 info|hvlaw.dk https://hvlaw.dk/
Heycon

Heycon

Navitas
Heycon arbejder med udvikling af projekter og forretninger. Dette sker med fokus på potentialer relateret til energi, vand og ressourceudnyttelse. Ved succesfuld anvendelse af innovation, kompetencer og netværk skabes økonomisk værdi for samarbejdspartnere.

40138971 phk|heycon.dk
HLTV.org

HLTV.org

Katrinebjerg
HLTV.org er verdens største site omkring den konkurrencemæssige side af spillet Counter-Strike. Spillet følges af millioner, der går op i det som enhver anden sport som fodbold eller håndbold. Siden byder på alt fra nyheder, gallerier og forums til en avanceret statistiksektion.

61703371 per|lambaek.net www.hltv.org
Holm & Halby A/S

Holm & Halby A/S

Skejby
Holm & Halby A/S er en af Danmarks førende udbydere af laboratorieudstyr. Holm & Halby har valgt at koncentrere os om markedets førende laboratorieudstyr. Derfor er vi altid up-to-date med innovative løsninger fra førende producenter verden over.

43269400 info|holm-halby.dk www.holm-halby.dk
HØG KOMMUNIKATION

HØG KOMMUNIKATION

Navitas
I HØG KOMMUNIKATION er det vores fornemste opgave at levere troværdig journalistik og kommunikation. Vi arbejder bl.a. med strategi, content marketing, design og konceptudvikling. Digitalt og på tryk. Vi samarbejder med en lang række dagblade, virksomheder og institutioner i hele landet.

53501229 joergen|hoegkommunikation.dk
IFU

IFU

Katrinebjerg
IFU bidrager med risikovillig kapital og rådgivning til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa. Investeringerne sker på et kommercielt grundlag i form af aktiekapital og lån til projekter med danske investorer eller interesser.

33637549 iba|ifu.dk www.ifu.dk
Index100

Index100

Navitas
Index100 er et skarpt fokuseret konsulentfirma, der forener dyb indsigt i de kommunale styringsudfordringer med unikke data- og metodekompetencer. Vi producerer avanceret styringsinformation til beslutningstagere på alle niveauer i den kommunale verden og rådgiver om kommunal (økonomi)styring.

28199934 index100|index100.dk www.index100.dk
Inductive Energy

Inductive Energy

Katrinebjerg
Inductive Energy er en energihandelsvirksomhed med stærk fokus på innovation, teknologi og analyse. Vi specialiserer os i at forudsige bevægelser på de internationale energimarkeder og handler herpå.

40708701 administration|inductive-energy.dk
Infiniance

Infiniance

Navitas
Infiniance leverer rådgivning og avancerede it-løsninger indenfor finans og corporate treasury til mange af Nordens største og mest komplekse virksomheder. Vi kombinerer stor faglig viden om emner som in-house banking, treasury- og cash management med et højt niveau af teknisk ekspertise.

30860084 hj|infiniance.com infiniance.com
Inspera

Inspera

Navitas


sofie.emmertsen|inspera.no https://www.inspera.com
Invixo

Invixo

Navitas
INVIXO believes that sustainable and resilient digital transformations are key to commercial value creation. We facilitate and run digital transformation projects with an innovative business-oriented approach.

soeren.laerkedal|invixo.com Invixo.com
ISOWARE A/S

ISOWARE A/S

Navitas
ISOWARE er en IT konsulentvirksomhed, som primært arbejder med proceslægning og processtyring. Specifikt kan vi bistå med: implementering af kvalitetssystemer, proceslægning og uddannelse af personale, samt tilpasning af software til virksomheden.

70220034 info|isoware.dk www.isoware.dk
Iterators

Iterators

Katrinebjerg
The ITerators er et konsulent firma, som rådgiver omkring Business Intelligence og implementerer SAP BI løsninger inden for alle forretningsområder. The ITerators hjælper kunderne på det strategiske, taktiske og operationelle niveau inden for BI.

20550529 jwi|iterators.dk www.iterators.dk
ITIDE A/S

ITIDE A/S

Katrinebjerg
ITIDE er en it-virksomhed med fokus på udvikling, produktion og drift af internetløsninger. Vores hovedkompetence er udvikling af specialløsninger i .Net og i CMS-systemet Ajour CMS, som giver os mulighed for at levere og drifte stærke og fleksible websites og websystemer.

70274567 son|itide.dk www.ajourcms.dk
It-vest - samarbejdende universiteter

It-vest - samarbejdende universiteter

Katrinebjerg
It-vest er et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Samarbejdets mål er at sikre en stadig udvikling af universiteternes it-uddannelser, så de er på forkant med it-udviklingen.

70276850 it-vest|it-vest.dk www.it-vest.dk
Jonson Consult

Jonson Consult

Navitas
Jonson Consult work with transportation companies in maximizing their use of the transport management software “CargoWise One”. We use Business Intelligence to create workflow solutions, which can increase efficiency, raise the overall quality, and effectively reduce the cost for our clients.

31567109 info|jonsonconsult.com jonsonconsult.com/
Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

Skejby
KARL STORZ er en international virksomhed, der producerer og sælger medicinske instrumenter og udstyr til humanmedicinbranchen, veterinærbranchen og den industrielle sektor. KARL STORZ produktportefølje dækker over mere end 8000 produkter.

45162600 karima.damsted|KarlStorz.dk www.karlstorz.com
Klinisk Institut

Klinisk Institut

Skejby
Instituttet har ansvaret for forskning på Aarhus Universitetshospital og regionens øvrige hospitaler, inkl. præ-hospitalet. Derudover har instituttet det overordnede ansvar for kandidatdelen af lægeuddannelsen og den molekylærmedicinske uddannelse.

86205000 jben|ki.au.dk www.ki.au.dk
Knudsen Consulting

Knudsen Consulting

Navitas
Mogens har 40-50 års erfaring i international ledelse fra store koncerner samt gennem ejerskab af egen virksomhed inden for cleantech-maskinindustrien. Mogens tilbyder assistance som konsulent, mentor, interim ledelse og investor med fokus på forretningsudvikling og international markedsføring.

21640090 knudsen.consulting2020|gmail.com
KONstruct

KONstruct

Navitas
Vi beskæftiger os primært med ejendomsudvikling i Aarhus og København. Vi fokuserer på opkøb, projektudvikling, projektstyring samt udlejning eller videresalg, mens selve byggeopgaven søges løst i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere fra rådgiver- og entreprenørbranchen.

24526600 ov|konstructgroup.dk www.konstructgroup.dk
KP Consulting

KP Consulting

Navitas
KP Consulting er en international konsulentvirksomhed med solid projektledelseserfaring indenfor jernbane, tog, vind og industri. Vi leverer projektledelse, teknisk support, forretningsudvikling, rekruttering og procesoptimering.

40329321 kp|kpconsulting.dk kpconsulting.dk
KuCon ApS

KuCon ApS

Skejby
KuCon er specialist inden for projektsalg, konceptsalg og løsningssalg til både den offentlige og private sektor.Herunder udarbejdelse af SKI Udbud og EU udbud(sbesvarelser). KuCon kan også understøtte virksomheders salgsstrategi og implementering, så denne føres konkret ud i livet.

+45 23862368 lars|kucon.dk www.kucon.dk
Ledidi

Ledidi

Skejby
Whatever your data holds, Ledidi provides an all-in-one solution for collecting, structuring, analyzing and presenting your data within a safe digital environment – designed for collaboration.

andreas.landsverk|ledidi.no
Lüdemann ApS

Lüdemann ApS

Katrinebjerg
Lüdemann er specialiseret i at løse opgaver inden for løn, bogholderi og regnskab. Vi hjælper små og store virksomheder med alle de opgaver, som naturligt findes i en regnskabsafdeling, og frigør således virksomheder for administrative opgaver.

70 27 68 90 bente|ludemann.dk www.ludemann.dk
Maria Mærsk Coaching

Maria Mærsk Coaching

Navitas
Work smarter, not harder – med evidensbaseret mindfulness. Vores vision er med lægefaglige kompetencer, den nyeste hjerneforskning og mindfulness at hjælpe dig med at navigere i en vidunderlig, men tiltagende kompleks virkelighed, med fokus, glæde og mentalt overskud.

21775774 mail|mariamaersk.dk mariamaersk.dk
Medicus Engineering ApS

Medicus Engineering ApS

Skejby
Medicus Enginneering har specialiseret sig i biomedicinsk ingeniørarbejde. Vi tilbyder løsninger inden for de fleste områder af biomedico og hjælper med alt fra indledende produktundersøgelser til fremstilling af et konkret produkt.

28958900 jf|medicusengineering.com www.medicusengineering.com
Medidee

Medidee

Skejby
Our services cover all steps of product development, from initial project idea to certification or regulatory clearance. With sites in Switzerland, Germany, Denmark, Belgium and USA, Medidee is a global services supplier servings companies of all sizes ranging from academic startups to majors.

6071388 zahra.hashemiyan|medidee.com www.medidee.com
Microsoft

Microsoft

Katrinebjerg
Microsoft is on a mission to empower every person and every organization on the planet to achieve more. To that end we are seeking to reinvent personal productivity and business processes.

miprisk|microsoft.com
MidtSim

MidtSim

Skejby
MidtSim tilrettelægger klinisk færdighedstræning for studerende og færdiguddannede læger i Region Midtjylland. Dette gøres ved simulering af kliniske øvelser i færdighedslaboratorier, hvorved patientsikkerheden, kvaliteten og hastigheden forbedres.

78410707 Kontakt.MidtSim|rm.dk www.midtsim.rm.dk
Mindway Ai

Mindway Ai

Navitas
Mindway AI is a spin-out of Aarhus University in Denmark with 10+ years of research in neuroscience, neuroimaging and problem gambling, converting research results into responsible gambling solutions.

93302099 sak|mindway-ai.com https://mindway-ai.com/
Mobilize ME

Mobilize ME

Katrinebjerg
Mobilize Me is a support tool for iPad and tablet that helps children, youths and adults with cognitve disorders to visualise structure in their daily life with the aid of time markets and pictures.

70707437 kontakt|mobilize-me.com mobilize-me.com
Mss Professional

Mss Professional

Navitas
Mss Professional er en teknologivirksomhed, der under navnet BUANCO har udviklet betalingsløsninger til de største og smarteste kantiner i Danmark. Med et kantinebetalingssystem bliver hverdagen i kantinen nemmere, både for personalet og brugerne.

25570227 ess|mss.dk buanco.dk
Muser Entertainment

Muser Entertainment

Navitas
Muser Entertainment - full service digital agency. We create and maintain strong customer-brand connections, through smart strategies and beautifully crafted digital products.

42373063 hello|muser.agency http://muser.agency
Musskema.dk

Musskema.dk

Katrinebjerg
Musskema.dk er den brugervenlige, gennemprøvede og strategiske måde at optimere dine medarbejderes udvikling, trivsel, fokus og fastholdelse. Lever op til GDPR 2018, og med mulighed for fuld integration med andre systemer!

86751242 poul|musskema.dk www.musskema.dk/da/
MyMedCards

MyMedCards

Skejby
MyMedCards er en social- og sundhedsfaglige vidensplatform, som præsenterer målrettede sundhedsfaglige og praktiske instrukser, samt andre informationer for medarbejderne. Derved støttes disse i at træffe de rigtige beslutninger, så effektivt som muligt.

61437485 kontakt|mymedcards.dk www.mymedcards.dk
Nabto ApS

Nabto ApS

Katrinebjerg
Nabto har udviklet en Internet of Things løsning der giver leverandører af elektroniske apparater mulighed for at tilbyde en interaktiv dataforbindelse mellem slut-brugere og apparater.

87345513 crg|nabto.com www.nabto.com
Nefco

Nefco

Katrinebjerg
Nordic Environment Finance Corporation (NEFCO) er en international finansieringsinstitution med hovedkvarter i Helsingfors. NEFCO prioriterer projekter der medfører lavere emissioner af klimagasser, forbedrer miljøsituationen i Østersøen eller fører til mindre udslip af toksiske forurenende stoffer.

Bo.nyhus|nefco.fi www.nefco.org
NGIN A/S

NGIN A/S

Navitas
NGIN giver talentfulde ingeniørstuderende og nyligt dimitterede mulighed for at sætte deres faglige kompetencer i spil i virkeligheden. Vi vægter personlig og faglig udvikling hos vores konsulenter, så vores samarbejdspartnere altid får kompetente konsulenter, som er stærke i de nyeste teknologier.

51252091 lwk|ngin.dk ngin.dk
Nioba

Nioba

Navitas
Nioba er specialister i digital strategi, markedsføring og rådgivning. Vores egenudviklede processer sikrer kvalitet, forenkler arbejdsgange og giver synlige resultater.

28514297 regin|nioba.dk nioba.dk
NMD Pharma A/S

NMD Pharma A/S

Skejby
NMD Pharma is a biotech company that develops novel therapeutics for neuromuscular disorders.

52665700 contact|nmdpharma.com www.nmdpharma.com
Noatronic

Noatronic

Navitas
Noatronic is a new guitar accessories company from Denmark dedicated to create simple and powerful solutions, that brings more freedom and better focus to guitarists.

31423445 michael|noatronic.com noatronic.com
Nopef

Nopef

Katrinebjerg
Nordiska Projektexportfonden Nopef fremmer internationaliseringen af små og mellemstore nordiske selskaber med fokus på finansiering af projektstudier relateret til miljø, klima og grøn tilvækst. Nopef administreres af Nordiska Miljöfinansieringsbolaget NEFCO.

per.ovesen|nefco.fi www.nopef.com
Norlys

Norlys

Katrinebjerg
I Norlys leverer vi energi, internet eller tv til over 1,7 millioner kunder – både i byerne og på den yderste markvej. Vi skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark.

70115000 andelo|norlys.dk norlys.dk
Off the Pitch

Off the Pitch

Navitas
Off The Pitch is a subscription-based digital news service, which aims to be the leading provider of business news for and about the English football industry. We focus on the 44 clubs in the Premier League and the Championship.

contact|offthepitch.com offthepitch.com
Olympus Danmark A/S

Olympus Danmark A/S

Skejby
Olympus er en af verdens førende producenter inden for innovativt optisk og digitalt udstyr til markederne for sundheds- og forbrugerelektronik. Herunder produkter inden for endoskopi og mikroskopi, medicinsk og industrielt udstyr, kameraer og diktermaskiner.

44734750 jp|olympus.dk www.olympus.dk/
Omiics

Omiics

Katrinebjerg
We offer our expertise in NGS transcriptomics at the level you may require. Let us handle everything from library preparation and QC to bioinformatics analysis or get our assistance with specific aspects of your NGS project.

28727107 mtv|mbg.au.dk www.omiics.com
Oscilla

Oscilla

Katrinebjerg
Oscilla er en dansk virksomhed der udvikler og fabrikerer medicinsk udstyr og software inden for Audiometri.

61728170 info|oscilla.dk Oscilla.dk
Partisia

Partisia

Katrinebjerg
Partisia combines internationally renowned researchers and experts in advanced cryptography, business economics and software development as well as experiences in taking research ideas to the market. The combination of competences makes Partisia able to timely deliver solutions that are rock solid a...

26181971 kurt.nielsen|partisiamarketdesign.com www.partisia.com
Phoniro

Phoniro

Navitas
Phoniro tilbyder plejesektoren innovative it-løsninger til en human, sikker og effektiv behandling og pleje.

60158530 palle.madsen|phoniro.dk phoniro.com
Pleuratech ApS

Pleuratech ApS

Skejby
Over halvdelen af alle anlagte pleuradræn bliver ikke placeret optimalt i lungehulen, derfor har Pleuratech udviklet en 'KatGuide', et lille bøjet plastikrør, der med stor succes kan lede lungedrænet den rette vej ind i pleurahulen og få det til at ligge præcis, som kirurgen gerne vil have det.

40138971 phk|heydorn.dk http://www.pleuratech.dk/
Populos

Populos

Katrinebjerg
Populos tilbyder rekrutteringsløsninger på topledere, specialister og bestyrelsesniveau via search. Populos’ gennemtestede koncept er garant for at tiltrække, motivere og fastholde medarbejdere.

30718172 rikkekrogh|populos.dk www.populos.dk
Potter Clarkson

Potter Clarkson

Navitas
We’re Potter Clarkson, an award-winning, top-tier firm of European patent and trade mark attorneys and IP lawyers, and one of the largest full service intellectual property practices in Europe.

26216743 camilla.kiorboe|potterclarkson.com potterclarkson.com
Prochimp

Prochimp

Navitas
Prochimp offers IT consultancy within management, strategy and development to large danish companies. We work with the latest technologies but have excellent knowledge about the full tech stack through experience and expertise. We know what you need and which expert is the right match.

29296737 info|prochimp.dk prochimp.dk
Raven Biosciences

Raven Biosciences

Katrinebjerg
Raven biosciences is a contract research provider based in Denmark and founded by experienced executives from the biotech and informatics industry. We develop, facilitate, and execute research projects based on the unique registry data and biobank ressources available in the Nordic health care sy...

61656320 info|ravenbiosciences.com http://ravenbiosciences.com/
Reshoppper ApS

Reshoppper ApS

Navitas
Reshopper stræber efter at ændre måden hvorpå man handler med brugte ting til børn. Derfor har vi lavet appen, Reshopper, en lokal markedsplads for børnefamilier, hvor du hurtigt kan sætte varer til salg og få overblik over hvad der er til salg i nærheden.

22142121 nicolai|reshopper.com www.reshopper.com
Retus A/S

Retus A/S

Katrinebjerg
Som konsulenthus og digitale arkitekter med mange års erfaring inden for Retail, IT, WEB og projektledelse formår vi, at skabe overblikket til at kunne inspirere og bygge en sammenhængende, gennemtænkt og enkelt digital løsning, som tilgodeser kundens behov og ønsker.

41395731 sjs|retus.dk www.retus.dk
RTW GmbH & Co. KG

RTW GmbH & Co. KG

Navitas
RTW er en tysk virksomhed, der beskæftiger sig med måling og visualisering af lyd. Produkterne bliver primært brugt af internationale TV- og radiostationer som for eksempel CNN, FOX og BBC, men også Danmarks Radio bruger RTW produkter til optimering af lydkvaliteten.

40749544 tvalter|rtw.com RTW.con
SCADA MINDS

SCADA MINDS

Katrinebjerg
Scada Minds have extensive technical and strategic experience with development and implementation of SCADA systems. We advise our customers and develop systems tailored to specific needs. We also offer advise on BI solutions; using your data as a solid foundation for important business decisions.

70237373 info|scadaminds.com www.scadaminds.com
Scanrate Financial Systems A/S

Scanrate Financial Systems A/S

Katrinebjerg
Scanrate Financial Systems er leverandør af avanceret finansiel software og rådgivning med speciale i danske obligationer. Vi bistår investeringsfagfolk med at foretage strategiske beslutninger.

86205200 info|scanrate.dk www.scanrate.dk
Sepior

Sepior

Navitas
Sepior er et dansk start-up med fokus på at gøre det let at lave end-2-end-kryptering af data i cloud services. Fokus er på at beskytte data som opbevares i disse cloud services uden at det går udover deres brugs- og forretningsmæssige fordele.

21651093 jip|sepior.com www.sepior.com
Servicepoint A/S

Servicepoint A/S

Katrinebjerg
ServicePoint er driftspartner for udbyderen af Skandinaviens største Microsoft NAV-baserede brancheløsninger. Vi kan bistå virksomheder med integration samt drift af it-løsninger.

70 26 77 10 mc|servicepoint.dk www.servicepoint.dk
Signaturgruppen

Signaturgruppen

Navitas
Signaturgruppen er et uafhængigt IT selskab, som arbejder med kritiske IT systemer med høje drifts - og sikkerhedskrav. Vi udvikler IT løsninger med fokus på digital signatur, sikkerhed og driftsstabilitet. Derudover rådgivninger vi omkring kravsspecifikation og tilbudsskrivning.

+45 7025 6425 niels|signaturgruppen.dk www.signaturgruppen.dk
Silverlining Research

Silverlining Research

Navitas
Vi hjælper vores kunder med at træffe faktabaserede beslutninger og optimere forretningsmulighederne. Det gør vi ved at analysere og udvikle vores kunders business cases ved at indsamle, transformere og analysere data og skabe dybdegående indsigter.

29861515 tv|silverbullet-research.dk silverbullet.dk
Solet Danmark

Solet Danmark

Navitas
Solet Danmark tilbyder salg, montage og installationer af solcelleanlæg til erhverv, offentlige og private kunder. Vi har vores egen produktion af både standard og unikt designede solcellepaneler i Litauen med mere en 10 års erfaring gennem vores hovedpartner Solet Technics.

28689889 hakan|solet.dk solet.dk
STARTVÆKST Aarhus

STARTVÆKST Aarhus

Katrinebjerg
STARTVÆKST Aarhus yder gratis vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune. Vi står klar med hjælp, hvis du har planer om at starte din egen virksomhed, eller hvis du står lige midt i nogle udfordringer med din egen virksomhed, hvor du har brug for sparring.

70151618 info|startvaekst-aarhus.dk www.startvækst-aarhus.dk
Starzen Europe ApS

Starzen Europe ApS

Skejby
The company’s main business is exporting beef, pork, chicken and processed meat products to Japan.

70701916 suzuki|starzen.eu www.starzen.co.jp
STipe Therapeutics ApS

STipe Therapeutics ApS

Navitas
Stipe Therapeutics focuses on harnessing the innate immune system to battle cancer. The company has developed first-in-class drugs targeting intracellular protein-protein-protein interactions of the STING Pathway; a major driver of innate immunity.

ls|stipetherapeutics.com https://stipetherapeutics.com/
STRONGMINDS

STRONGMINDS

Katrinebjerg
STRONGMINDS er en softwareudviklingsvirksomhed, der leverer solidt softwarehåndværk. Vores erfarne craftsmen er specialister inden for cloud, mobile og integration til IoT. Og med vores Software Craftsman-program får du unge talenter med den nyeste viden – alle bakket op af deres erfarne mentorer.

70266416 info|strongminds.dk www.strongminds.dk
Strusoft

Strusoft

Navitas
Leading engineering software provider for over 35 years StruSoft makes life easy for building; structural design; precast concrete design and architectural engineers who work with analysis and design of buildings, structural engineering, 3D modelling, detailing, assembly etc.

26811100 anders.nilsen|strusoft.com https://strusoft.com
SurgeryTech

SurgeryTech

Skejby
SurgeryTech has developed and introduced a new medical single-use device - Katscope - for both laparoscopic or/and thoracoscopic single-port procedures.

61683931 katballe|dadlnet.dk www.surgerytech.dk
Syscom IT-Konsulenterne

Syscom IT-Konsulenterne

Katrinebjerg
Syscom IT-konsulenterne tilbyder totale IT løsninger. Vores formål er at hjælpe virksomheder med at formulere og effektuere deres it-strategi. Vi har kompetencer inden for: it-outsourcing, it-sikkerhed, it-projektledelse samt it-teknologier.

87345522 kdk|syscom.dk www.syscom.dk
Søderstrøm Concepts

Søderstrøm Concepts

Navitas


22360907 naebet|icloud.com
Toitware

Toitware

Navitas
Toitware udvikler en sikker, pålidelig og dynamisk software-platform til netværksforbundne enheder.

26190278 info|toitware.com toitware.com
TrackMan

TrackMan

Katrinebjerg
TrackMan develops technology to track balls and players in sports smarter, faster and more accurately, with the purpose of helping customers understand their performance better. Our products are the preferred choice of top athletes, coaches, and broadcasters in golf, baseball, and other sports.

28576995 jep|trackman.com www.trackman.com
Translucent ApS

Translucent ApS

Navitas
Translucent er et konsulent- og udviklingshus med høje ambitioner om kreativitet, kvalitet, stabilitet og imødekommenhed i vores arbejde.

70231044 tpb|translucent.dk translucent.dk
TrustSkills

TrustSkills

Navitas
TrustSkills tilbyder services og produkter til virksomheder og organisationer der anvender digitale signaturer. Det gør vi ved at assistere med håndteringen af alle jeres digitale signaturer, lige fra valg af leverandør over korrekt anvendelse til fornyelse eller ophør.

52247200 carsten|trustskills.com www.trustskills.com/
Unison Energy Partners

Unison Energy Partners

Navitas
Vi udvikler solcelleparker og relaterede energiløsninger – og sælger den bæredygtige elektricitet fra vores solcelleparker til el-kunder, som ønsker en grøn profil og prisstabilitet på deres el-indkøb.

8620 501 ksp|unisonep.com www.kspa.dk
Unsilo

Unsilo

Navitas
UNSILO er en teknologivirksomhed, der har udviklet en unikt semantisk søgealgoritme, som kan identificere mønstre på tværs af millioner videnskabelige publikationer. Visionen er at nedbryde vidensiloer og gøre det nemmere for forskere at finde nye banebrydende forskningsresultater på tværs.

info|unsilo.com www.unsilo.com
v5.dk ApS

v5.dk ApS

Katrinebjerg
v5.dk udvikler e-learning på dansk og er sat i verden for at gøre teknologi tilgængeligt og anvendeligt for både professionelle og almindelige brugere på alle niveauer.

+4593200555 daniel|v5.dk http://v5.dk
Vattenfall

Vattenfall

Navitas
Vattenfall er et af Europas førende energiselskaber, der i mere end 100 år har elektrificeret brancher, leveret energi til private hjem og moderniseret vores levevis gennem innovation og samarbejde.

vattenfall.dk
Vektus

Vektus

Katrinebjerg
Vektus er et professionelt Microsoft Dynamics Navision /NAV konsulenthus. Vi arbejder med standard Microsoft Dynamics Navision løsninger, som underbygger din forretning – uden specialudvikling, der unødigt binder dig til én leverandør.

20156103 rto|vektus.dk www.vektus.dk
Vestor

Vestor

Katrinebjerg
Vestor er et business angel netværk, der forbinder kapitalsøgende virksomheder, partnere og privatpersoner, som deler interesse i at skalere ambitiøse vækstvirksomheder. Vestor handler om investering af risikovillig kapital og/eller kompetencer i unoterede danske virksomheder med vækstpotentiale.

88708700 info|vestor.dk www.vestor.dk
Via Trafik Rådgivning A/S

Via Trafik Rådgivning A/S

Navitas
Vi tilbyder resultatorienterede og engagerede medarbejdere til kompetent trafikrådgivning til gavn for samfundet - herunder vejbestyrelser og alle brugere af vejen. Vi prioriterer kundens behov med skræddersyede trafikale løsninger.

+45 86 26 60 70 llj|viatrafik.dk www.viatrafik.dk
Vindstød

Vindstød

Navitas
Vindstød.dk er Danmarks eneste energiselskab, der er 100% baseret på el fra danske vindmøller. Udover at være klimavenlige, så satser vi hos Vindstød på lave priser og få gebyrer! Vores mål er at skabe et økonomisk sundt og klimavenligt elselskab, der har gode priser til kunderne

86205050 morten|ingenco2.dk www.vindstoed.dk
VinduesIndustrien

VinduesIndustrien

Navitas
VinduesIndustrien er en brancheforening, der repræsenterer producenter af vinduer og yderdøre. Medlemsvirksomheder leverer dagslys, udsyn og frisk luft til danske boliger.

51212419 jhj|vinduesindustrien.dk vinduesindustrien.dk
Vækstfonden

Vækstfonden

Navitas
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som gennem en række finansieringsløsninger fremmer væksten i små og mellemstore virksomheder. Eksempelvis yder vi lån og kautioner til SMV’er med solide forretningsplaner, ligesom vi investerer direkte i virksomheder med stort vækstpotentiale.

24492829 sgn|vf.dk www.vf.dk
Webbook ApS

Webbook ApS

Katrinebjerg
Webbook ApS udvikler og sælger online booking- og ressourcestyingssystemer til både den offentlige og private sektor. Webbook er markedsledende blandt de danske kommuner og kommunale institutioner, såsom universiteter, skoler, idrætsanlæg og rådhuse.

87345620 soren|webbook.dk www.webbook.dk
Xamarin

Xamarin

Katrinebjerg
Microsoft acquired the company Xamarin, including their Danish-based development team in Aarhus. The team works on automated application test tools and methodologies for software developers to be able to keep pace with the ever-growing number of mobile devices and ensure quality apps.

21979651 hasorens|microsoft.com www.xamarin.com