Virksomheder i StartupLab INCUBA

Alle Skejby Katrinebjerg Navitas
BiomCare

BiomCare

StartupLab
The human microbiota play an essential role for our health. Therefore, BiomCare work to promote research and clinical application involving the microbiota, by providing biobanking facilities and statistical services.

31572081 info|biomcare.com biomcare.com
Crewnet

Crewnet

StartupLab
Crewnet er skabt til organisationer og foreninger, som har brug for et nemt og overskueligt hjælpersystem. Livet som arrangør bliver nemmere, og du kan spare op til 60% af den tid, der bliver brugt på vagtplanlægning og administration.

22215005 nikolai|crewnet.dk crewnet.io
DoBetter

DoBetter

StartupLab
Vi har udviklet en app til fremtidens arbejdspladsvurdering. Med DoBetter kan du inddrage medarbejderne i en sjovere og mere meningsfuld proces. Vi har arbejdet med APV-metoder i en årrække og har bla. udviklet APV-metoder for Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

26361863 info|dobetter.tools dobetter.tools
Ento Labs

Ento Labs

StartupLab
Ento Labs builds artificial intelligence software to fight climate change. The Ento AI helps organisations lower energy consumption and emissions by monitoring organisational and environmental data, analysing consumption patterns, and recommending optimal actions.

contact|entolabs.co ento.ai
Hjælp til Pårørende

Hjælp til Pårørende

StartupLab
Hjælp Til Pårørende stræber efter at kunne forbedre livet for pårørende i hele verden. Gennem videolektioner vil vi dele viden, der kan hjælpe pårørende med at tackle en udfordrende hverdag.

31318577 info|htpaa.dk hjaelptilpaaroerende.dk
Ioteelab ApS

Ioteelab ApS

StartupLab
Ioteelab is a market leader delivering scalable state-of-the art IoT solutions for smart waste collection, enabling cities, waste operators and collectors to optimize their collection efficiency, leading to cost savings and reduction in CO2 emissions.

60515534 contact|ioteelab.com ioteelab.com
Lentii

Lentii

StartupLab
Vores vision er at gøre rejseplanlægning til noget positivt. At planlægge en rejse skal være sjovt, og noget som man ser frem til – frem for at frygte. Formålet med Lentii er således at begrænse den spildtid, der bruges på at finde de forkerte ideer og give mere tid til at samarbejde og nyde ferien...

60249022 kj|lentii.com lentii.com
Microwise

Microwise

StartupLab
MicroWise is a newly created company with the sole purpose of developing and selling measuring equipment for automatic control of living organisms in water samples (BallastWISE), and related activities.

22678812 info|microwise.eu microwise.eu
MiGrow

MiGrow

StartupLab
MiGrow er Kommunikationspartner i bæredygtige udviklingsprojekter. Vi skaber indhold, der gør en forskel både for verden og for virksomheders bundlinje. I Migrow hjælper vi virksomheder med at forløse det kommunikative potentiale der er i bæredygtig forretning.

71200060 cathrine|migrow.dk migrow.dk
MyMedCards

MyMedCards

StartupLab
MyMedCards er en social- og sundhedsfaglige vidensplatform, som præsenterer målrettede sundhedsfaglige og praktiske instrukser, samt andre informationer for medarbejderne. Derved støttes disse i at træffe de rigtige beslutninger, så effektivt som muligt.

61437485 kontakt|mymedcards.dk https://mymedcards.dk/
Pure Algae

Pure Algae

StartupLab
Vi arbejder på at etablere Danmarks første kommercielle produktion af tang dyrket i kontrollerede landbaserede anlæg for at kunne levere tang af sin højeste og reneste kvalitet året rundt.

20100107 info|purealgae.dk www.purealgae.dk
Relion

Relion

StartupLab
Relion er en softwareplatform der automatiserer komplicerede processer i virksomheder for at skabe bedre forudsætninger for ledelse, arbejdsflow og teamwork.

40149441 kontakt|relion.dk relion.dk/
Securiot ApS

Securiot ApS

StartupLab
SecuriOT er et selskab med fokus på specifik rådgivning og leverance af løsninger og services til sikring af produktionssystemer (forsyning og produktion) imod den stignende cybertrussel. Et vigtigt fundament for SecuriOT's forretningsmodel er, at sikkerheden i produktionsinfrastruktur ikke blot fi...

53613717 jorgen.hartig|securiot.dk https://www.securiot.dk/
Vembyte

Vembyte

StartupLab
Vembyte har gennem mange år tilegnet sig en bred vifte af kompetencer, som muliggør avanceret softwareudvikling inden for stort set alle områder.

42366030 info|vembyte.dk vembyte.dk/